Blogs

Alles wat je moet weten

Djaky.com (handelsnaam van A.D. Jansen Zwolle B.V.) is gespecialiseerd in professionele oplossingen, zoals ultrasoon reinigers, palletwagens en zandstraalcabines. De eerste ultrasoon reinigers werden begin jaren zeventig verkocht vanuit Zwolle, inmiddels heeft Djaky.com een eigen merk en biedt het een ruim assortiment kwaliteit ultrasoon reinigers en ultrasoon vloeistoffen aan van gerenommeerde merken.
Djaky.com staat voor vertrouwen; door altijd een betrouwbare kwaliteit aan te bieden tegen de beste prijs; persoonlijk advies en een uitgebreid dienstenportfolio.

video sieraden reinigen

Het regelmatig ultrasoon reinigen van horlogebanden is essentieel om stof, vet, zweet en huidschilfers te verwijderen. Traditionele methoden bereiken vaak niet de moeilijk bereikbare plekken. Een ultrasoon reiniger biedt een snelle (2-5 minuten) en grondige reiniging zonder risico op krassen. Belangrijk is dat de horlogekast niet in het ultrasoonbad gaat vanwege mogelijke schade aan de waterdichtheid. Geschikte vloeistoffen zijn Tickopur R33 en Cleanitex CX33, die bij de juiste dosering en temperatuur (50°C) optimale resultaten bieden. Na de reiniging dienen de banden afgespoeld en voorzichtig gedroogd te worden. GeneralSonic GS2 en Cleanitex CXD2 zijn aanbevolen ultrasoon reinigers die zowel professioneel als semiprofessioneel gebruikt kunnen worden.

Ultrasoon reiniger kopen bij Djaky.com

Het kiezen van de juiste ultrasoon reiniger kan lastig zijn vanwege het ruime aanbod. Belangrijke factoren om rekening mee te houden zijn je specifieke reinigingsbehoefte, veiligheid, capaciteit en gebruiksgemak. Bepaal welke voorwerpen je wilt reinigen, hun afmetingen en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Dit helpt bij het kiezen van de juiste ultrasoon vloeistof en het voorkomen van schade. Veiligheid is cruciaal; let op CE-markeringen en veiligheidsfuncties zoals automatische uitschakeling. Capaciteit is ook belangrijk; zorg dat de tank groot genoeg is voor je voorwerpen. Er zijn twee typen ultrasoon reinigers: digitaal en analoog. Digitale modellen bieden nauwkeurige instellingen en zijn ideaal voor professioneel gebruik. Analoge modellen zijn eenvoudiger, minder storingsgevoelig en vaak goedkoper, geschikt voor hobbyisten en kleine bedrijven.

SONOREX W300

Het onderhoud van een ultrasoon reiniger is cruciaal voor optimale prestaties, verlengde levensduur, en hygiëne. Dit omvat regelmatig reinigen van de transducers en het bad, het gebruik van de juiste vloeistoffen, en het instellen van de juiste temperatuur en tijd. Een folietest kan helpen de prestaties te verifiëren. Regelmatig onderhoud voorkomt ophoping van vuil, vermindert slijtage, en voorkomt bacteriegroei, wat essentieel is voor branches waar hygiëne belangrijk is. Gebruik zachte borstels, doekjes, perslucht, en roestvrij staal reiniger voor onderhoud. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en zorg ervoor dat je de juiste vloeistof gebruikt.

Ultrasoon reinigen is een effectieve methode voor grondige fietsreiniging. Ontdek hoe het werkt, welke onderdelen je kunt reinigen en welke producten je nodig hebt. Bekijk onze aanbevolen ultrasoon reinigers!

Ultrasoon vloeistof

Ultrasoon reinigen is de nieuwste trend in brillenonderhoud, en het belooft niet alleen een efficiëntere, maar ook een zorgvuldigere reiniging van je geliefde montuur en glazen. In deze blog lees je hoe je dat doet!

blog witte aanslag carburateur

Heb jij je carburateur gereinigd en is er een witte aanslag achtergebleven? In deze blog lees je wat dit is en hoe je dit weer kan verwijderen.

blog lawaai ultrasoon reinigen

Het geluid van een ultrasoon reiniger kan erg vervelend zijn en je vraagt je daarom misschien af: kan ik hier iets tegen doen? In deze blog leggen we je uit wat er bedoeld wordt met het ultrasoon geluid en hoe je dit kunt verminderen.

Fijnmazige korven

Een fijnmazige korf kan erg handig zijn tijdens het ultrasoon reinigen van kleine voorwerpen. Ben jij nog niet bekend met de fijnmazige korven en wil je hier graag meer informatie over? Lees dan snel verder.

ultrasoon vloeistof onttgassen

Het ontgassen van ultrasoon vloeistof is iets wat vaak wordt onderschat. Toch is dit een belangrijk onderdeel. Meer weten? Lees dan snel verder.

reinigingsmiddel

Ga jij binnenkort beginnen met het ultrasoon reinigen en ben je niet op de hoogte van de mogelijke risico’s van een verkeerde ultrasoon vloeistof? Lees dan snel verder.

Indirect reinigen

Reinig jij vaak relatief kleine onderdelen van verschillende materialen in een ultrasoon? Dan kan indirect reinigen voor jou maar zo de juiste oplossing zijn. Meer informatie nodig over het indirect reinigen in een ultrasoon? Lees dan snel verder.

Carburateur reinigen

Meer weten over het ultrasoon reinigen van een carburateur? Hier leggen we je uit hoe je dit het beste kunt aanpakken

HOERA! DJAKY heeft een keurmerk

Vanaf vandaag voldoet DJAKY.com aan de eisen van WebwinkelKeur. We zijn erg trots op het feit dat ook wij dit keurmerk mogen dragen, omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze website benadrukt.

Bedankt A.D Jansen Zwolle B.V., Hallo Djaky.com

In 2020 zullen (online) ultrasoonaanbieders A.D. Jansen Zwolle B.V. & Ultrasoonshop verder gaan onder de handelsnaam…

A.D. Jansen Zwolle B.V. slaat nieuwe weg in

Met het concept ‘Het beste voor jou. Altijd een oplossing’ slaat A.D. Jansen Zwolle B.V. een frisse, nieuwe weg in. De afgelopen maanden is er…

Samenwerking Ultrasoonshop & A.D. Jansen Zwolle B.V.

Ultrasoonshop en A.D. Jansen Zwolle B.V. gaan vanaf heden met elkaar samenwerken om het online kanaal voor ultrasoon reinigers en…