Blogs

Alles wat je moet weten

Djaky.com (handelsnaam van A.D. Jansen Zwolle B.V.) is gespecialiseerd in professionele oplossingen, zoals ultrasoon reinigers, palletwagens en zandstraalcabines. De eerste ultrasoon reinigers werden begin jaren zeventig verkocht vanuit Zwolle, inmiddels heeft Djaky.com een eigen merk en biedt het een ruim assortiment kwaliteit ultrasoon reinigers en ultrasoon vloeistoffen aan van gerenommeerde merken.
Djaky.com staat voor vertrouwen; door altijd een betrouwbare kwaliteit aan te bieden tegen de beste prijs; persoonlijk advies en een uitgebreid dienstenportfolio.

Ultrasoon reinigen is een effectieve methode voor grondige fietsreiniging. Ontdek hoe het werkt, welke onderdelen je kunt reinigen en welke producten je nodig hebt. Bekijk onze aanbevolen ultrasoon reinigers!

Ultrasoon vloeistof

Ultrasoon reinigen is de nieuwste trend in brillenonderhoud, en het belooft niet alleen een efficiëntere, maar ook een zorgvuldigere reiniging van je geliefde montuur en glazen. In deze blog lees je hoe je dat doet!

blog witte aanslag carburateur

Heb jij je carburateur gereinigd en is er een witte aanslag achtergebleven? In deze blog lees je wat dit is en hoe je dit weer kan verwijderen.

blog lawaai ultrasoon reinigen

Het geluid van een ultrasoon reiniger kan erg vervelend zijn en je vraagt je daarom misschien af: kan ik hier iets tegen doen? In deze blog leggen we je uit wat er bedoeld wordt met het ultrasoon geluid en hoe je dit kunt verminderen.

Fijnmazige korven

Een fijnmazige korf kan erg handig zijn tijdens het ultrasoon reinigen van kleine voorwerpen. Ben jij nog niet bekend met de fijnmazige korven en wil je hier graag meer informatie over? Lees dan snel verder.

ultrasoon vloeistof onttgassen

Het ontgassen van ultrasoon vloeistof is iets wat vaak wordt onderschat. Toch is dit een belangrijk onderdeel. Meer weten? Lees dan snel verder.

reinigingsmiddel

Ga jij binnenkort beginnen met het ultrasoon reinigen en ben je niet op de hoogte van de mogelijke risico’s van een verkeerde ultrasoon vloeistof? Lees dan snel verder.

Indirect reinigen

Reinig jij vaak relatief kleine onderdelen van verschillende materialen in een ultrasoon? Dan kan indirect reinigen voor jou maar zo de juiste oplossing zijn. Meer informatie nodig over het indirect reinigen in een ultrasoon? Lees dan snel verder.

Carburateur reinigen

Meer weten over het ultrasoon reinigen van een carburateur? Hier leggen we je uit hoe je dit het beste kunt aanpakken

HOERA! DJAKY heeft een keurmerk

Vanaf vandaag voldoet DJAKY.com aan de eisen van WebwinkelKeur. We zijn erg trots op het feit dat ook wij dit keurmerk mogen dragen, omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze website benadrukt.

Bedankt A.D Jansen Zwolle B.V., Hallo Djaky.com

In 2020 zullen (online) ultrasoonaanbieders A.D. Jansen Zwolle B.V. & Ultrasoonshop verder gaan onder de handelsnaam…

A.D. Jansen Zwolle B.V. slaat nieuwe weg in

Met het concept ‘Het beste voor jou. Altijd een oplossing’ slaat A.D. Jansen Zwolle B.V. een frisse, nieuwe weg in. De afgelopen maanden is er…

Samenwerking Ultrasoonshop & A.D. Jansen Zwolle B.V.

Ultrasoonshop en A.D. Jansen Zwolle B.V. gaan vanaf heden met elkaar samenwerken om het online kanaal voor ultrasoon reinigers en…