100% tevredenheidsgarantie

Wat is onze 100% tevredenheidsgarantie?

Ben jij tevreden? Dan zijn wij dat ook

De tevredenheid van jou als klant is ons goud waard! Daarom krijg je bij Djaky.com een 100% tevredenheidsgarantie op je aankoop, klinkt goed toch? Het klinkt niet alleen goed, maar het is ook nog eens heel handig en eenvoudig.

We stellen jou als gewaardeerde klant centraal en genieten ervan als jij blij bent met je gekochte ultrasone reiniger, ultrasoon vloeistof, pompwagen, straalcabine of één van onze andere producten. Dit maakt dat wij van Djaky.com altijd op zoek gaan naar een passende oplossing zodra jij ontevreden bent.

Verkeerd gemeten en past jouw voorwerp toch niet in de bestelde ultrasoon reiniger? Je kunt deze volledig gratis omruilen!
Altijd twee jaar garantie op al onze producten
Service zit in ons DNA, daarom is dit bij DJAKY.com altijd gratis

Ons serviceteam staat voor je klaar!

TROTS! Dat is het goede woord om te omschrijven hoe wij ons voelen als een klant via een van onze relaties bij ons terecht is gekomen. Wij zullen er alles aan doen om de door u doorverwezen vriend, kennis of familielid net zo goed te voorzien van advies als jij hebt ervaren.

Gelukkig heeft Djaky.com al duizenden klanten blij kunnen maken met een passende oplossing. Benieuwd naar de ervaring van deze klanten? Lees hoe onze gewaardeerde klanten onze service en producten waarderen op Webwinkelkeur. Wij doen als enige binnen de ultrasoonmarkt aan de normen van een keurmerk, zoals webwinkelkeur, en dat merk jij direct.

Ben je toch niet helemaal tevreden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en we gaan samen zoeken naar een passende oplossing.

De kwaliteit & service die je mag verwachten

Elk product binnen ons assortiment is uitvoerig getest, voldoet aan onze kwaliteitseisen en is dus uitsluitend van de beste kwaliteit. Een betrouwbare kwaliteit mag je dus ook verwachten.

Ons serviceteam zal er alles aan doen om je te helpen tot jij een weloverwogen keuze kunt maken, zodat je altijd tevreden kunt terugkijken op je aankoop.

Wij hebben geen merkvoorkeur en zullen je ten aller tijden voorzien van eerlijk, open en de juiste informatie en daarmee zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze service en producten altijd hoog is.