Wordt member van Djaky.com!

Als Djaky.com member profiteer je altijd van exclusieve voordelen. Zo worden jouw aankopen digitaal bewaard in je eigen dashboard. Ook ontvang je het hele jaar door exclusieve kortingen, zoals persoonlijke kortingsvouchers en word je als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen. Dus maak snel jouw account aan en begin direct met profiteren!

Bekijk hieronder de voorwaarden en wat de voordelen zijn voor jou als member!

Member worden?
 • Exclusieve kortingen

  Je ontvangt het hele jaar door exclusieve kortingen. Membership-deals & persoonlijke kortingsvouchers: ze zijn speciaal voor jou geselecteerd.

 • Kortingsparen

  Spaar 2,5% bij iedere aankoop (tot €100,- per order). Jouw Preformance Points zijn één jaar geldig.

 • Groot assortiment

  Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases, nieuwste collecties en de beste kwaliteiten voor een scherpe prijs!

 • Digitale kassabon

  Jouw kassabonnen worden digitaal in jouw Djaky-account bewaard, zodat je deze gemakkelijk terugvindt wanneer je ze nodig hebt.

 • U ontvangt per e-mail een automatisch gegenereerd wachtwoord.

Voorwaarden DJAKY.com’ membership

 • Je kunt DJAKY.com’ Member worden door je te registreren op Djaky.com.
 • Een memberschip is niet noodzakelijk om een bestelling te plaatsen.
 • Je spaart 2,5% korting aan Performance Points over elke aankoop.
 • 1 Performance Point is goed voor 0,50 euro korting op je volgende bestelling.
 • Je Performance Points zijn te besteden op Djaky.com.
 • Gespaarde Performance Points op een aankoop worden direct bijgeschreven op je account.
 • Je Performance Points zijn één jaar geldig (365 dagen).
 • Performance Points kunnen niet contant worden uitbetaald.
 • De Performance Points die je inlevert worden verdeeld over alle artikelen in je bestelling.
 • Per artikel dat wordt geretourneerd ontvang je ook dat deel van de Performance Points terug.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Ben je verhuisd of is je telefoonnummer gewijzigd? Geen probleem. Je kunt online altijd je gegevens aanpassen.

Wachtwoord vergeten

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de link ‘wachtwoord vergeten’. Deze vind je onder mijn account. Na het invullen van je e-mailadres, ontvang je binnen enkele seconden een link per e-mail. Dit wachtwoord kun je na inloggen zelf weer wijzigen in je account. Lukt dit niet? Neem dan contact op met de klantenservice via mail klantenservice@djaky.com of telefonisch 038 455 06 46.

Punten sparen en inleveren

Als je member bent bij DJAKY.com, spaar je 2,5% korting in Performance Points over al je aankopen. Koop je een ultrasoon reiniger, ultrasoon reiniger vloeistof, pompwagen of zandstraalcabine van 100 euro, dan ontvang je ontvang je 5 Performance Points in je account (tot 100,- euro per order). Het spaarsaldo kun je bij een volgende aankoop inwisselen voor korting in euro’s.

De Performance Points die je spaart zijn wel één jaar geldig en je bepaalt zelf waar en wanneer je de Performance Points wilt inleveren. Koop je een jaar niet, dan vervallen je Performance Points. Doe je wel een aankoop, dan kun je het spaarsaldo inwisselen of doorsparen. Het spaarsaldo is vanaf dan weer een jaar geldig.

Hoe word ik DJAKY.com member

Online kan je via de mijn account knop, via membership in de footer of tijdens het afreken van jouw bestelling een account aanmaken. Jouw memberschip is direct actief en je spaart ook direct voor punten, welke je bij de volgende bestelling kunt inwisselen. Wil je als eerste sales shoppen en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan direct in voor de nieuwsbrief via de footer.

Je wordt automatisch Member als je een account aanmaakt tijdens het bestelproces.

Als je DJAKY.com’ Member wordt vragen wij je een aantal gegevens in te vullen, waaronder je naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden overgedragen.