Blogs

Alles wat je moet weten

Djaky.com (handelsnaam van A.D. Jansen Zwolle B.V.)  is gespecialiseerd in professionele oplossingen, zoals ultrasoon reinigers, palletwagens en zandstraalcabines. De eerste ultrasoon reinigers werden begin jaren zeventig verkocht vanuit Zwolle, inmiddels heeft Djaky.com een eigen merk en biedt het een ruim assortiment kwaliteit ultrasoon reinigers en ultrasoon vloeistoffen aan van gerenommeerde merken.
Djaky.com staat voor vertrouwen; door altijd een betrouwbare kwaliteit aan te bieden tegen de beste prijs; persoonlijk advies en een uitgebreid dienstenportfolio.

Ga jij binnenkort beginnen met het ultrasoon reinigen en ben je niet op de hoogte van de mogelijke risico’s van een verkeerde ultrasoon vloeistof? Lees dan snel verder.

Indirect reinigen

Reinig jij vaak relatief kleine onderdelen van verschillende materialen in een ultrasoon? Dan kan indirect reinigen voor jou maar zo de juiste oplossing zijn. Meer informatie nodig over het indirect reinigen in een ultrasoon? Lees dan snel verder.

Carburateur reinigen

Meer weten over het ultrasoon reinigen van een carburateur? Hier leggen we je uit hoe je dit het beste kunt aanpakken

Vanaf vandaag voldoet DJAKY.com aan de eisen van WebwinkelKeur. We zijn erg trots op het feit dat ook wij dit keurmerk mogen dragen, omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze website benadrukt.

Bedankt A.D Jansen Zwolle B.V., Hallo Djaky.com

In 2020 zullen (online) ultrasoonaanbieders A.D. Jansen Zwolle B.V. & Ultrasoonshop verder gaan onder de handelsnaam…

A.D.-Jansen-Zwolle-B.V.-slaat-nieuwe-weg-in

Met het concept ‘Het beste voor jou. Altijd een oplossing’ slaat A.D. Jansen Zwolle B.V. een frisse, nieuwe weg in. De afgelopen maanden is er…

Samenwerking Ultrasoonshop & A.D. Jansen Zwolle B.V.

Ultrasoonshop en A.D. Jansen Zwolle B.V. gaan vanaf heden met elkaar samenwerken om het online kanaal voor ultrasoon reinigers en…