Veilig betalen

Beveiligd betalen via HTTPS

Betaalmogelijkheden

Heb je de perfecte oplossing gevonden? Daar zijn we heel blij mee! Nu alleen nog de betaalmogelijkheid kiezen die bij jou wensen aansluit…

Djaky.com biedt de volgende betaalmogelijkheden:

 1. iDEAL
 2. Creditcard
 3. PayPal
 4. SOFORT Banking
 5. Overboeking per bank

1. iDEAL

Met iDEAL reken je vertrouwd, gemakkelijk en veilig je online aangeschafte professionele oplossing af op de internetbankierenpagina van je eigen bank.

Hoe werkt iDEAL?

 1. Plaats een bestelling via Djaky.com. Bij het afrekenen kies je voor de betaalmethode iDEAL.
 2. Vervolgens word je doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.
 3. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
 4. We sturen per e-mail een bevestiging van je bestelling en we gaan aan de slag om de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Wil je eerst een offerte ontvangen? Neem contact met een van onze adviseurs via 038-455 06 46 of klantenservice@djaky.com. Nadat je onze offerte hebt geaccepteerd ontvang je een betaallink via ING waarmee je de betaling kan voldoen met de door jou gewenste betaalmogelijkheid.

2. Creditcard

Wil je jouw aankopen verzekeren? Betaal dan met creditcard (Visa of Mastercard).

Vul je naam, creditcardnummer, vervaldatum en 3-cijferige CVC in (Creditcard Verification Code). Deze code vind je op de achterkant van je kaart. Alle gegevens worden gecodeerd verzonden, zodat ze beveiligd zijn tegen onbevoegd gebruik.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail met daarin de orderbevestiging en het ordernummer.

3. PayPal

Bij Djaky.com kun je via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Om te betalen met PayPal doorloop je vanaf het punt waar je de betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Klik op ‘Volgende’, hierdoor kom je op de pagina ‘Bestelling controleren en versturen’
 2. Nadat je op ‘Bevestigen en doorgaan naar PayPal’ klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
 3. Je wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal
 4. Na afronding van de betaling wordt je teruggeleid naar Djaky.com te waar je een bevestiging van de betaling ziet
 5. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb je met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Als de drie uur is verstreken, is betalen helaas niet meer mogelijk. Je bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Indien je goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op je PayPal-account of uw bankrekening. Je kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

4. SOFORT Banking

Met SOFORT Banking kun je eenvoudig geld overmaken vanuit je eigen betaalrekening. Voor een betaling met SOFORT Banking hoeft geen account worden aangemaakt.

5. Overboeking per bank

Natuurlijk is het ook mogelijk om je factuur per bank te voldoen. De verwerking van een factuur neemt wel meer tijd in beslag dan de andere betaalmogelijkheden die door Djaky.com worden geboden. Vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 038-455 06 46 of stuur je bestelling per e-mail naar klantenservice@djaky.com. Wij sturen je dan een factuur met toe die per bank betaald kan worden.

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief btw. Dit geldt ook voor klanten die een zakelijke bestelling bij ons doen.