Veilig betalen

Beveiligd betalen via HTTPS

Betaalmogelijkheden

Heb je de perfecte oplossing gevonden? Daar zijn we heel blij mee! Nu alleen nog de betaalmogelijkheid kiezen die bij jou wensen aansluit…

Djaky.com biedt de volgende betaalmogelijkheden:

 1. iDEAL
 2. Creditcard
 3. PayPal
 4. Apple Pay
 5. Billie
 6. In3
 7. Overboeking per bank

1. iDEAL

Met iDEAL reken je vertrouwd, gemakkelijk en veilig je online aangeschafte professionele oplossing af op de internetbankierenpagina van je eigen bank.

Hoe werkt iDEAL?

 1. Plaats een bestelling via Djaky.com. Bij het afrekenen kies je voor de betaalmethode iDEAL.
 2. Vervolgens word je doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling.
 3. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
 4. We sturen per e-mail een bevestiging van je bestelling en we gaan aan de slag om de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk bij je te bezorgen.

Wil je eerst een offerte ontvangen? Neem contact met een van onze adviseurs via 038-455 06 46 of klantenservice@djaky.com. Nadat je onze offerte hebt geaccepteerd ontvang je een betaallink via waarmee je de betaling kan voldoen met de door jou gewenste betaalmogelijkheid.

2. Creditcard

Wil je jouw aankopen verzekeren? Betaal dan met creditcard (Visa of Mastercard).

Vul je naam, creditcardnummer, vervaldatum en 3-cijferige CVC in (Creditcard Verification Code). Deze code vind je op de achterkant van je kaart. Alle gegevens worden gecodeerd verzonden, zodat ze beveiligd zijn tegen onbevoegd gebruik.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail met daarin de orderbevestiging en het ordernummer.

3. PayPal

Bij Djaky.com kun je via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Om te betalen met PayPal doorloop je vanaf het punt waar je de betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Klik op ‘Volgende’, hierdoor kom je op de pagina ‘Bestelling controleren en versturen’
 2. Nadat je op ‘Bevestigen en doorgaan naar PayPal’ klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
 3. Je wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal
 4. Na afronding van de betaling wordt je teruggeleid naar Djaky.com te waar je een bevestiging van de betaling ziet
 5. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb je met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Als de drie uur is verstreken, is betalen helaas niet meer mogelijk. Je bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Indien je goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op je PayPal-account of uw bankrekening. Je kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

4. Apple Pay

Betalen met Apple Pay is veilig. De gebruiker kan de betaalpas koppelen aan Apple Pay. Voor elke betaling moet de gebruiker toestemming geven door middel van een vingerafdrukscan, gezichtsherkenning of de toegangscode van het apparaat. Apple Pay is daarom een van de veiligste manieren om te betalen. Nederlands grootste banken bieden Apple Pay aan.

5. Billie

Billie is een betaalmogelijkheid die betalen op rekening online mogelijk maakt. Binnen de B2B-markt is betalen op rekening al een tijd de voorkeursmethode. Billie is een speciaal ontwikkelde methode voor de middelgrote bedrijven

Om via Billie te kunnen betalen moet je dus een B2B order plaatsten. Er wordt een betaaltermijn van 30 dagen toegepast.

6. In3

Bij Djaky.com kun je ook je aankoop in 3 delen betalen. Via In3 kun je gebruik maken van de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Daarnaast is er een vast bedrag van € 0,99 van toepassing.

Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgaven in een keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

1. Kies & check:
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een gegevenscontrole,

2. 1e betaling & verzending:
Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

3. 2e & 3e betaling:
Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

7. Overboeking per bank

Natuurlijk is het ook mogelijk om je factuur per bank te voldoen. De verwerking van een factuur neemt wel meer tijd in beslag dan de andere betaalmogelijkheden die door Djaky.com worden geboden. Vragen over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 038-455 06 46 of stuur je bestelling per e-mail naar klantenservice@djaky.com. Wij sturen je dan een factuur met kenmerk toe die per bank betaald kan worden.

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief btw. Dit geldt ook voor klanten die een zakelijke bestelling bij ons doen.