Voordelen van Djaky.com

Wat zijn mijn voordelen?

Waarom Djaky.com?

Professionele oplossingen rechtstreeks van de fabrikant bij jou geleverd!

Wij van mening dat de huidige structuren op webshops in het nadeel van jou als consument/zakelijke gebruiker zijn, denkende aan de te hoge adviesprijzen. Dit alles heeft een simpele reden; hoe meer tussenschakels, hoe hoger de adviesprijs. Daarom hebben wij een duidelijke propositie; professionele oplossingen leveren van de beste kwaliteit en deze betaalbaar en toegankelijk maken voor iedereen.

  • ⭐ Direct van de producent: geen dure winkelpanden en geen adertjes onder het gras. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele oplossingen (ultrasoonbaden, ultrasoon middel, pompwagens en zand straalcabines) direct bij jou. Kwaliteitsproducten tegen een (marktconforme) prijs die jou past!
  • ⭐ Efficiency: door ons assortiment samenstellen met producten waarin wij geloven, die uitvoerig zijn getest en voldoen aan onze standaarden behalen wij schaalvoordelen die jij direct merk in de portemonnee.  Zo kan je voordeel al snel oplopen tot wel 25% in vergelijking met concurrerende merken, waarvan wij de kwaliteit aanzienlijk minder vinden.
  • ⭐ Alleen het beste is goed genoeg: uitvoerig getest en direct van de producent geleverd. Al meer dan 35 jaar hebben wij ervaring op leveren van professionele oplossingen, waarbij produceren inmiddels ook in ons bloed zit. Onze jarenlange ervaring is doorslaggevend voor de het producten en leveren van een A-merk kwaliteitsproduct.

  • ⭐ Persoonlijk: De aanschaf van een ultrasoonbad, ultrasone homogenisator, ultrasoon middel, pompwagen of zandstraalcabine is niet een dagelijkse bezigheid en dat snappen wij heel goed. Om er voor te zorgen dat jij de beste oplossing kunt kiezen bieden wij onder andere een proefreiniging aan, zodat je vooraf weet wat je van onze ultrasoon oplossingen mag en kan verwachten. Daarnaast kun je ook geheel vrijblijvend telefonisch contact met één van onze specialisten opnemen, of gezellig een kopje koffie/thee komen drinken bij ons in Zwolle.
  • ⭐ Tevredenheidsgarantie: eigenlijk heel eenvoudig! Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij proberen er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat onze producten jou zullen bevallen, zo niet? Dan kun je deze altijd binnen 14 dagen na levering retourneren. Vergeet in dit geval niet om vooraf contact met ons op te nemen, via 038-455 06 46, en het herroepingsrechtsformulier te downloaden en bij te sluiten.
  • ⭐ Maatwerk: Wij leveren niet alleen standaard ultrasoon oplossingen, maar ook speciaal voor jou op maat gemaakte en volledig op jouw proces afgestemde oplossingen (dompelelementen of reactoren). Hierop zijn andere retourvoorwaarden op van toepassing, waarover we je graag meer vertellen. Profiteer nu van onze unieke mogelijkheden en vraag een specialist naar de mogelijkheden – 038-455 06 46 of klantenservice@djaky.com.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is Djaky.com er voor jou en sta jij bij alles wat we doen op nummer één!