Gratis adviesafspraak

Hoe gaat een gratis adviesafspraak in zijn werk?

Dé voordelen van een gratis adviesafspraak:

Altijd eerlijk en onafhankelijk advies
Alle hulp bij de juiste productkeuze
Altijd persoonlijk contact met je eigen adviseur
Het is gratis & vrijblijvend!

Wanneer een adviesafspraak in te plannen?

Twijfel je welke ultrasoonreiniger (of ultrasoonvloeistof), zandstraalcabine of pompwagen past bij jouw vraagstuk?

Juist dán is het, raadzaam en, heel handig als één van onze adviseurs je telefonisch op weg helpt of bij je langskomt om de situatie zelf te beoordelen (indien noodzakelijk). Tijdens de telefonische afspraak met de adviseur wordt je ook gelijk meer informatie verteld over het te voeren reinigingstraject, wat je wel of niet met de pompwagen kan en/of welk straalgrit bij jouw vraagstuk past.

Is deze afspraak écht gratis?

Zeker weten, het is écht écht gratis! Van het inplannen van het adviesgesprek tot het moment dat het gesprek heeft plaatsgevonden, betaal je helemaal niets. Wij delen graag onze passie voor de verschillende oplossingen met je en helpen je met al je vragen!

Wat gebeurt er na de adviesafspraak?

Ben je tevreden met het adviesgesprek en wil je graag op papier ontvangen wat er is besproken? Dan maken we graag een vrijblijvende offerte voor je. Ben je helemaal tevreden met de ontvangen offerte? Dan kun je bestellen via de webshop (www.djaky.com), per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen dan zorgen, mits alles uit voorraad leverbaar is, dat je binnen 48 uur over de gewenste producten kunt beschikken. Tijdens het wachten houden we je op de hoogte en ontvang je een track and trace code zodra het pakket door PostNL is ontvangen. Dit gebeurd op werkdagen meestal op dezelfde dag rond 17:00 uur