Orderstatus

Alle informatie over jouw order

Waar is mijn order?

Je wilt vast graag weten wanneer je jouw order kunt verwachten en waar deze momenteel is. Je kunt je order eenvoudig volgen in je online klantaccount te kijken of door de track and trace link in je mail te gebruiken. Hier houden we je op de hoogte over de voortgang van je nieuwe ultrasoon reiniger (bijbehorende ultrasoon vloeistof), zandstraalcabine en palletwagen. Je kunt hier ook direct je factuur downloaden.

In sommige gevallen worden de producten speciaal voor jou geproduceerd en/of gemonteerd, waardoor de levertijd iets langer kan zijn. Zodra wij de bestelling bij PostNL hebben ingeleverd ontvang je een e-mail met de track and trace en kun je de informatie terugvinden in je account. Zo weet je precies wanneer je order naar je onder weg is. Op de dag van levering kun je jouw pakket volgen tot aan de voordeur.

Waarom is mijn order niet volledig geleverd?

Waarschijnlijk heb je een order met verschillende soorten producten. Doordat onze levertijden zo kort zijn en wij onze klanten zo snel mogelijk van de bestelde producten willen voorzien, kan het zijn dat producten niet in één pakket verstuurd worden. Dit is ook het geval bij grotere producten met bijbehorende accessoires. Per deellevering ontvang je een track and trace link (code).

De verwachte levertijd is verstreken, wat nu?

Als je 3 dagen na de verwachte leverdatum je order nog niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via 038-455 06 46 of via het contactformulier. Zorg dat je het bestelnummer bij de hand hebt, dan zoeken wij het voor je uit.