Djaky.com zakelijk bestellen

Wij bieden je graag extra services aan

Persoonlijk advies bij Djaky

Djaky.com Zakelijk

Ben jij een zakelijke klant en wil je genieten van de extra services die wij je te bieden hebben? Kies dan de service die bij jou past of neem vrijblijvend contact met ons op via 038-455 06 46. Zo kun jij je bestellingen op meerdere manieren doen: via de website, via een offerte, via een inkooporder en offline én online op rekening bestellen. Ook adviseren we je graag over onze producten en diensten (proefreiniging), speciaal voor zakelijk gebruik.

Snel een offerte op maat Achteraf betalen Offerte & facturen met referentie Snelle levering

Snel een offerte op maat

Altijd de beste prijs en geen verrassingen

Niemand wil graag wachten. Dus als je bij Djaky.com een offerteaanvraag doet, ontvang je dezelfde dag een offerte (mits voor 16:00 uur aangevraagd). We kijken onder andere naar hoe groot je bestelling is en maken vervolgens de best passende aanbieding voor jou. Wil je direct een prijs weten? Aarzel dan vooral niet en neem telefonisch contact met ons op via 038-455 06 46.

Echte winkels

Liever eerst een product bekijken?

Twijfel je of de gekozen ultrasone reiniger, pompwagen, straalcabine, ultrasoon middel of ultrasoon desinfectiemiddel wel geschikt is voor jouw toepassing en wil je graag advies ontvangen over deze producten of hulp bij het instellen van je producten? We hebben een showroom in Zwolle waar je rustig samen met één van onze productspecialisten de verschillende producten kunt bekijken, je bestelling kunt ophalen of gewoon eens kunt sparren.

Achteraf betalen

Alléén voor jou als zakelijke klant

Bij Djaky.com is het mogelijk om als zakelijke klant bestellingen op rekening te plaatsen en achteraf te betalen. In veel gevallen kiezen wij ervoor om een kredietcheck te doen. Je kunt bij ons op rekening bestellen wanneer je minimaal 1 jaar bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact (038-455 06 46) met ons en we bespreken graag de mogelijkheden.

Offertes en facturen met referentie

Handig voor je administratie

Wij krijgen steeds vaker de vraag of het mogelijk is om te bestellen met een eigen referentienummer, waardoor wij op zoek zijn gegaan naar een passende oplossing voor jou als zakelijke klant. Wij kunnen bij het maken van een passende offerte direct het gewenste referentienummer toevoegen, waarna deze ook op de verstrekte factuur zichtbaar zal zijn. Wil je direct online bestellen? Dan kun je het referentienummer invullen bij notities.

Vandaag besteld, morgen in huis

Nooit zonder jouw gewenste oplossing

Stel je voor; je machine begeeft het, je pompwagen raakt lek of je zandstraalcabine gaat kapot, dan komt je bedrijf stil te liggen en mis jij direct omzet. Erg vervelend toch? Daarom draagt Djaky.com voor zover mogelijk de bestelde producten dezelfde dag nog over aan de vervoerder, zodat deze de volgende dag bij jou aangeboden kunnen worden. Het is uiteraard ook mogelijk om je bestelling in onze showroom/winkel in Zwolle te komen afhalen.

Contact

Altijd een specialist beschikbaar

Neem meteen contact op met één van onze productspecialisten voor een informatief gesprek of om te kijken wat er voor jouw organisatie mogelijk is. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Bel ons op 038 455 06 46
Mail ons via klantenservice@djaky.com

Wil je ons bereiken buiten onze openingstijden? Dan kun je het beste een e-mail sturen naar klantenservice@djaky.com.