Reparatieverzoek

Wij helpen je graag verder!

Wat is er mogelijk?

Is jouw ultrasoon reiniger, palletwagen of zandstraalcabine defect en wil je deze graag laten nakijken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het modulaire ontwerp van onze oplossingen maakt, in veel gevallen, een efficiënt herstel mogelijk.

Het tarief dat we voor onderzoek hanteren bedraagt €55,- excl. BTW of € 95,- excl. BTW (afhankelijk van de grootte en typenummer). Dit tarief zal echter komen te vervallen wanneer je het apparaat laat repareren, maar ook als je een nieuwe oplossing via ons aanschaft en we de fabriek opdracht kunnen geven de oude te verschroten, worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Ultrasoonreinigers: aanvullende voorwaarden

Houdt er rekening mee dat het gebruik van chemicaliën of bacteriën besmet materiaal geeft, daarom dient het apparaat vóór verzending ontsmet/gereinigd te worden. Gelieve de bijgevoegde “decontaminatie verklaring” volledig invullen en zichtbaar aan de buitenzijde van de verpakking plakken. Het apparaat dient zonder accessoires te worden geretourneerd. Bij het ontbreken van de decontaminatie verklaring kan het apparaat niet in behandeling worden genomen en worden er decontaminatie kosten in rekening gebracht. Vanwege productaansprakelijkheidsredenen kunnen we alleen nog apparaten (laten) herstellen die minder dan 10 jaar oud zijn.

Mocht je verder nog vragen hebben omtrent de mogelijkheden tot reparatie, dan kun je ons bereiken via klantenservice@djaky.com of +31 (0)38 4550646.

Wat wil je laten repareren?