Retourneren of annuleren

Altijd een snelle oplossing!

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij streven ernaar om jou zorgeloos te kunnen voorzien van een passende oplossing! Daarom doet Djaky.com er alles voor om jou 100% tevreden te laten zijn met je aankoop. Bij ons sta jij in alles wat wij doen centraal en hopen wij dat jij elke dag met een goed gevoel terugkijkt op je aankoop.

Heb je vragen over je aankoop of begin je toch te twijfelen? Neem vooral contact op met ons en wij helpen je graag om je twijfel weg te nemen of je te helpen tot je helemaal tevreden bent. Je krijgt van ons op werkdagen (ma-vr) binnen 24 uur na ontvangst van je klacht, retourverzoek of annulering een inhoudelijke reactie.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Heb je een bestelling geplaatst voor 15:00 uur op maandag t/m vrijdag? Stuur voor 15:30 uur een e-mail naar klantenservice@djaky.com en we zijn nog op tijd om je bestelling te annuleren. Ben je toch te laat? Dan kun je het beste de zending weigeren bij aflevering.

Retourneren

Bij DJAKY.com krijg je 30 dagen bedenktijd. In die 30 dagen mag je het artikel bekijken en uitproberen (Let op! Geopende ultrasoon vloeistoffen en/of straalmiddelen kunnen niet geretourneerd worden). Precies zoals je dat in een winkel ook zou doen. Is het niet wat je zocht? Wil je iets terug sturen na de wettelijke 14 dagen? Vul dan het retourformulier onderaan deze pagina in.

Wettelijk gezien heb ik toch 14 dagen bedenktijd?

Klopt! Maar wij willen je graag wat langer de tijd geven en hebben de bedenktijd verlengd naar 30 dagen. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw producten naar ons retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw locatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wanneer je gebruikt wil maken van het herroepingsrecht, dan dien je het product met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking en staat aan DJAKY.com geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, kun je het herroepingsformulier (Word-document) invullen en opsturen naar klantenservice@djaky.com. Maar dat hoeft niet. Door gewoon te retourneren, maak je ook gebruik van je herroepingsrecht. Wij zullen na aanmelding van het retour het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen aan je terugstorten, mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

Uitzonderingen retourneren

  1. Reactoren en dompelelementen worden klantspecifiek gemaakt en afgesteld op de zelf gemaakt ultrasoontank. Omdat deze producten klantspecifiek worden aangeboden, kunnen de dompelelementen en reactoren niet retour gezonden worden.
  2. Dompelelementen en reactoren die door een tussenpersoon op locatie zijn geplaatst.
  3. Geopende ultrasoon vloeistoffen en/of straalmiddelen kunnen niet geretourneerd worden, omdat de verzegeling van de fles en/of zak na openen is verbroken en de inhoud niet meer hetzelfde is dan voor verzending.

Wanneer gaat de 30 dagen bedenktijd in?

De 30 dagen bedenktijd gaat in op het moment dat jij je bestelling ontvangt. Ontvang je jouw bestelling op verschillende momenten: de bedenktijd gaat in op het moment dat je het laatste onderdeel van je bestelling ontvangt. Overigens geldt dit niet als we een van de artikelen niet op voorraad hebben.

Wat wil je terugsturen?