Retourneren of annuleren

Altijd een snelle oplossing!

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij streven ernaar om jou zorgeloos te kunnen voorzien van een passende oplossing! Daarom doet Djaky.com er alles voor om jou 100% tevreden te laten zijn met je aankoop. Bij ons sta jij in alles wat wij doen centraal en hopen wij dat jij elke dag met een goed gevoel terugkijkt op je aankoop.

Heb je vragen over je aankoop of begin je toch te twijfelen? Neem vooral contact op met ons en wij helpen je graag om je twijfel weg te nemen of je te helpen tot je helemaal tevreden bent. Je krijgt van ons op werkdagen (ma-vr) binnen 24 uur na ontvangst van je klacht, retourverzoek of annulering een inhoudelijke reactie.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Heb je een bestelling geplaatst voor 16:00 uur op maandag t/m vrijdag? Stuur stuur voor 16:00 uur een e-mail naar klantenservice@djaky.com en we zijn nog op tijd om je bestelling te annuleren. Ben je toch te laat? Dan kun je het beste de zending weigeren bij aflevering.

Heb ik herroepingsrecht?
Onze ultrasoon dompelelementen en reactoren worden speciaal voor jou op maat gemaakt en zijn daarom uitgezonderd van herroepingsrecht. Al onze andere artikelen kun je binnen 14 dagen na levering naar ons retourneren. Hiervoor dien je wel vooraf contact met ons op te nemen en het formulier herroepingsrecht in te vullen en bij de zending in te sluiten. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Wat wil je terugsturen?