Top kwaliteit van Djaky.com

Professionele oplossingen!

Djaky.com – 35 jaar ervaring

Jouw partner bij professionele vraagstukken

Djaky.com (onderdeel van A.D. Jansen Zwolle B.V.) gelooft volledig in focus, kennis en specialisme. Om dit waar te kunnen maken levert Djaky.com professionele oplossingen passend bij jouw situatie.

Met al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van professionele oplossingen zijn wij de nr. 1 specialist online. Onze ultrasoon reinigers, ultrasoon reiniger vloeistof, ultrasoon desinfectiemiddel, dompelelementen, ultrasone homogenisatoren, straalcabines en palletwagens zijn verrassend betaalbaar. Wat wij van jou nodig hebben?

Informatie over het te voeren proces, zodat we jouw wensen kunnen koppelen aan een professionele ultrasoon met, al dan niet, bijbehorende vloeistof. Niet op zoek naar een ultrasoon oplossing? Dan helpen we je uiteraard ook graag met het maken van de juiste keuze uit onze palletwagens of straalcabines.

Waarom Djaky.com?

Als de vaste leverancier van Bandelin Electronic, Branson, Cleanitex en Qteck voor de Benelux, vertegenwoordigt Djaky.com producten met meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van ultrasoontechniek en andere professionele oplossingen, zoals palletwagens en straalcabines. De afgelopen jaren is deze samenwerking dusdanig versterkt, dat wij met eventuele vragen direct kunnen schakelen met een specialist binnen zijn eigen vakgebied.

Dit zorgt er voor dat je altijd een eerlijk en passend antwoord kunt verwachten, ook wanneer wij denken dat onze oplossingen niet bij jouw wensen zullen aansluiten.

Welke voordelen dit allemaal voor jou heeft? Djaky.com kan hierdoor een 100% tevredenheidsgarantie hanteren.

Eerlijk en transparant advies

Wij zullen te allen tijde op zoek gaan naar een professionele oplossing, welk merk dan ook, die het beste bij jou past en kunnen daarbij beschikken over alle kennis die in de markt aanwezig is. Anderzijds wil je als eindafnemer keuze! Daarom hebben wij alvast de beste merken voor je geselecteerd na het uitvoerig testen van verschillende merken.

Daarnaast merken we dat eindafnemers vaak niet of onvolledig geïnformeerd worden, waardoor zij zich verder oriënteren op internet en op zoek gaan naar andere ondersteuning en begeleiding. En dit is onze kans! Djaky.com biedt een gebruiksvriendelijk en informatieve webshop, welke naadloos aan sluit op jouw wensen.

Kortom: een klantvriendelijke leverancier, kennisbron en betrouwbare gesprekspartner zijn voor (potentiële) klanten. Persoonlijke communicatie en betrokkenheid staan voor ons centraal. Er zijn voor jou.

Meer dan alleen verkoop!

“Het verschaffen van informatie of het bestellen in de webshop van Djaky.com is veilig en eenvoudig. Echter begrijpen wij dat het aanschaffen van een ultrasoonbad of ultrasoon middel geen dagelijkse bezigheid is. We gaan graag met je in gesprek (via de telefoon, livechat, e-mail of je komt bij ons in Zwolle een lekker kopje koffie halen) om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn de enige online aanbieder met de mogelijkheid een gratis proefreiniging uit te voeren.”

Waarom vrijblijvend kennis delen?

“De meest ideale oplossing voor onze klanten vinden, is voor ons de beste marketing! Doordat het beschikken over onze kennis vrijblijvend is, is het ondersteuningsmodel enorm populair. De landelijke dekking in Nederland en België zorgt ervoor dat er altijd een inkoopkanaal voor jou te vinden is. Een aanpak waarmee wij al jaren op de ultrasoonmarkt actief zijn!”