Levertijden

Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Ons streven

Djaky.com streeft er naar om de bestelde producten binnen 1-5 werkdagen bij je te bezorgen. Zijn je gewenste artikelen uit voorraad leverbaar en heb je op een werkdag (ma-vr) voor 15:00 uur besteld? Dan zal je bestelling de volgende werkdag bij jou worden aangeboden.

Mocht om welke reden dan ook de levertijd niet gehaald worden, dan nemen we uiteraard contact met je op. Wij zullen proberen je zo volledig mogelijk te informeren over de status, zodat je precies weet wat er aan de hand is en wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Verzendkosten

De hoogte van de verzendkosten van jouw bestelling worden bepaald aan de hand van onderstaande factoren.

– De afmetingen van het artikel(en)
– Het totale gewicht van jouw bestelling
– Land van bestemming

Verzendtarieven Nederland (excl. 21% BTW):

Pakketten tot 16 kg: 5,95
Pakketten tot 31 kg: 9,50
Pakketten tot 59 kg: 19,00
Pakketten tot 101 kg: 55,00
Pakketten tot 451 kg: 95,00
Voor pakket van meer dan 451 kg: 145,00

– Exclusief kosten voor –

Avondlevering
Waddeneilanden Toeslag (alleen pallet zendingen)

Verzendtarieven België (excl. 21% BTW):

Pakketten tot 16 kg: 6,60
Pakketten tot 31 kg: 10,99
Pakketten tot 59 kg: 20,65
Pakketten tot 101 kg: 75,00
Pakketten tot 451 kg: 115,00
Voor pakket van meer dan 451 kg: 160,00

– Exclusief kosten voor –

Avondlevering

PostNL/DHL

Over het algemeen worden de ultrasoon reinigers, palletwagens, straalcabines en/of ultrasoonvloeistoffen door PostNL geleverd. PostNL bezorgt je bestelling op basis van een tijdvak in jouw wijk. In de meeste gevallen wordt er twee keer per dag geleverd in jouw wijk (‘s morgens & ‘s middags, ‘s middags & ‘s avonds of ‘s morgens & ‘s avonds).

Je kunt jouw bestelling volgen via de track and trace link, die verstrekt wordt nadat je bestelling is aangeboden. Mocht je de eerste keer niet thuis zijn, dan laat de bezorger een brief bij je achter. Met deze brief kun je zelf een nieuwe bezorgdatum kiezen met de verstrekte code (te vinden op de brief). Ben je ook de tweede keer niet thuis, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde afleverpunt.

Bezorging

Je krijgt van tevoren van ons een e-mail met daarin een track and trace link. Door op deze link te klikken zie je direct de mogelijke aflevertijd en waar het pakketje zich in het distributieproces bevindt. Krijg je geen updates door of is het pakket beschadigd geleverd? Neem dan contact met ons op. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar klantenservice@djaky.com of te bellen naar +31 38 455 06 46. Zou je te allen tijde jouw ordernummer en track and trace nummer bij de hand willen houden. Dit bespoedigt het proces.

Deellevering

Heb je verschillende producten besteld? Dan kan het voorkomen dat jouw bestelling in delen wordt geleverd. Op deze manier proberen we je zo snel mogelijk uit de brand te helpen, zodat je proces niet onnodig stil komt te liggen.

Ander afleveradres of niet thuis?

Het is helaas niet mogelijk om je bestelde ultrasoon reiniger of ultrasoon vloeistof bij de buren af te leveren. Dit komt vanwege het feit dat Djaky.com alle pakketten aangetekend verstuurd. Echter is het wel mogelijk om je bestelde producten op een alternatief adres te laten leveren. Je kunt jouw bestelling laten leveren op je werk of een andere vestiging.

Geef tijdens je bestelling of op je bestelbon een telefoonnummer op waarop je tijdens kantooruren te bereiken bent. Dit voorkomt dat de chauffeur jouw pakketje onnodig mee terug neemt.

Afhalen in Zwolle

Wil je graag jouw bestelling in Zwolle ophalen? Dan is dit uiteraard mogelijk! Je kunt dan bij bestelling of op je inkooporder vermelden dat de goederen worden afgehaald.

Djaky.com
Faradaystraat 21
8013 PH Zwolle

Je ontvangt vanuit Djaky.com een bericht zodra de goederen voor je klaar gelegd zijn. Vanaf dit moment kun je de goederen afhalen. Neem bij het ophalen van jouw bestelling de bestelbon of orderbevestiging mee.

Vragen over uw bestelling?

Heb je een vraag over jouw bestelling? Dan kun je via klantenservice@djaky.com contact met ons opnemen. Wil je hierbij het ordernummer en/of track and trace nummer meegeven. Mocht je liever telefonisch contact met ons hebben, dan is onze klantenservice van maandag t/m vrijdag, tussen 8:30 en 17:00 uur, bereikbaar voor vragen op +31 (0)38 455 06 46.