A.D. Jansen Zwolle B.V. kondigt samenwerking aan

Meer kennis en specialisme onder één dak

Ultrasoonshop en A.D. Jansen Zwolle B.V. gaan vanaf heden met elkaar samenwerken om het online kanaal voor ultrasoon reinigers en ultrasoon vloeistoffen in de Benelux verder te ontwikkelen. Het is voor het eerst dat twee specialisten gaan samenwerken om jou te kunnen laten beschikken over de beste kennis, ondersteuning en snelheid van levering.

» Lees verder onder de afbeelding.

Samenwerking Ultrasoonshop & A.D. Jansen Zwolle B.V.

Ultrasoonshop maakte al eerder bekend de ambitie te hebben om te groeien door onder andere het aangaan van een samenwerking met een gerenommeerd bedrijf. De samenwerking met A.D. Jansen Zwolle B.V. is een belangrijke eerste stap voor Ultrasoonshop om deze groeiambitie ook daadwerkelijk vorm te geven.

Voor A.D. Jansen Zwolle B.V. betekent de samenwerking met Ultrasoonshop een waardevolle aanvulling op het huidige assortiment. Met focus op kwaliteit, betrouwbaarheid, effectiviteit en efficiënte, is Ultrasoonshop voor A.D. Jansen Zwolle B.V. een mooie partner om het toch al ruime assortiment, nog verder uit te breiden met goedkopere reinigingsoplossingen. Zo kunnen klanten van A.D. Jansen Zwolle B.V. nu ook bekende goedkope merken kopen bij A.D. Jansen Zwolle B.V.

Het productassortiment van Ultrasoonshop zal in fasen worden geïntroduceerd op ultrasoon.com. Vanaf begin 2019 kunnen klanten al een groot deel van het ultrasoon assortiment van Ultrasoonshop vinden op ultrasoon.com. De komende maanden zullen andere delen uit het productassortiment worden toegevoegd, waaronder een eigen merk.