Missie & Visie

Waar staat A.D. Jansen Zwolle B.V. voor.

Missie

Onze klanten vertrouwen erop dat ze kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare diensten aangeboden krijgen die hen in staat stellen zowel hun persoonlijke als zakelijke doelen te bereiken, zowel tijdens het werk als in de vrije tijd. A.D. Jansen Zwolle B.V. wil door passie, gedrevenheid, onderhoud en 24/7 service een toegevoegde waarde zijn voor haar klanten door in het voortraject een creatief en passend advies te geven om efficiëntere processen te realiseren.

Visie

Een traditionele (ultrasoon)groothandel voorziet zijn afnemers van een goed servicepakket bestaande uit adequaat voorraadbeheer, doelmatige serviceverlening en noodzakelijke informatievoorziening. Enkel ‘goed’ is voor A.D. Jansen Zwolle B.V. niet genoeg. Ons doel is de beste te zijn. Dit realiseren wij door mee te denken met afnemers, leveranciers en medewerkers en daar ons beleid, assortiment en aanwezige voorraad op af te stemmen. Door dagelijks kosteloos te adviseren, projecten te begeleiden en ondersteunen.

Kortom: een klantvriendelijke leverancier, kennisbron en betrouwbare gesprekspartner zijn voor (potentiële) klanten. Persoonlijke communicatie en betrokkenheid staan voor ons centraal. Er zijn voor jou.