Quantcast

Professionele oplossingen

Top kwaliteit voor iedereen!

Ontdek onze ‘kwaliteits’ collectie

Populaire merken

 
Logo Bandelin - Djaky
Logo Cleanitex - Djaky
Logo Branson - Djaky
Logo Qteck - Djaky
Logo Emag - Djaky

Over ons

Djaky.com (handelsnaam van A.D. Jansen Zwolle B.V.) produceert en verkoopt hoogwaardige ultrasoon reinigers, ultrasone homogenisatoren, ultrasoon vloeistoffen, ultrasoon desinfectiemiddel, pompwagens en zandstraalcabines sinds 1987. De collectie bestaat uit hobbymatige, professionele, industriële, medische, dentale en laboratorium ultrasoon oplossingen, maar tevens beschikbaar als maatwerk (dompelelementen).

Door de hoge kwaliteit van onze collectie, onderscheidende collectie en hoge mate van service worden onze producten binnen de gehele Europese Unie verkocht. Ontwikkeling van ons eigen merk vindt plaats in Zwolle, Overijssel.

Klantbeoordelingen

Opgebeld voor informatie welke reiniger ik het beste kon hebben. hier werd netjes de tijd voor genomen.
Ook netjes de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Erg servicegericht. Ze komen direct met voorbeelden en ideeën. Ze denken actie met je mee zonder opdringerig te worden. Prijs kwaliteit is zeer goed. Zeker de kwaliteit is beter dan de meeste import ultrasoon reinigers, waarmee ik mij objecten niet schoon kreeg.

Alleen maar positief! Wij hebben voor mijn vrouw gebruik gemaakt van het gratis advies (fotoservice) vanuit onze zaak. De mederwerkers zijn erg behulpzaam, zonder dat er van alles wordt aangesmeerd. Ook tijdens het bestelproces zijn wij goed op de hoogte gehouden. Van begin tot eind een zeer prettige ervaring. Raadt iedereen aan van de aangeboden service gebruik te maken!

Door een klant van ons in contact gekomen met A.D. Jansen Zwolle B.V. Wij waren opzoek naar een ultrasoon reiniger die voor onze toepassing bijzonder geschikt was. Vanaf dag één zijn we snel en vakkundig geholpen

Klantenservice

Klantbeoordeling

Beoordelingen Djaky

DJAKY.com scoort een 7,9 op basis van verschillende echte reviews

Ons volgen?

Laat je verrassen

Nieuwe voorbeelden, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen in je mailbox?

A.D. Jansen Zwolle B.V. © 2020 – Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief 21 % btw en exclusief eventuele verzendkosten.