Hydraulische filters en luchtfilters

Is deze reiniging eenvoudig?

Hydraulische filters en luchtfilters reinigen?

Het regelmatig reinigen van industriële filters kan een behoorlijke besparing opleveren. Het aanschaffen van bijvoorbeeld hydraulische filters is een kostbare investering, zeker wanneer dit structureel voorkomt. Veel bedrijven zijn niet op de hoogte van de voordelen van het ultrasoon reinigen van filters.

In samenwerking met Djaky.com ga je op zoek naar de juiste ultrasoon reiniger en ultrasoon vloeistof voor jouw toepassing.

1. De uitdaging

Wat zijn de mogelijkheden?

Om het juiste reinigingsmiddel te kunnen bepalen, is het belangrijk om na te gaan wat het materiaal is van de te reinigen filter en welke vervuiling je wilt verwijderen. Het ultrasoon reinigen van filters is in sommige gevallen niet de laatste fase van het reinigingsproces. In veel gevallen zullen de industriële filters behandeld moeten worden. Ultrasoon reinigen zorgt ervoor dat je jouw filters niet hoeft te vervangen, maar kunt hergebruiken.

Vraag een gratis persoonlijk advies aan

2. De oplossing

Hoe filters reinigen?

Hydraulische-, industriële- of luchtfilters worden doorgaans thermisch of chemisch gereinigd, waarbij chemische reiniging het reinigen met behulp van een ultrasoonbad is. De keuze tussen de verschillende methodes wordt gemaakt op basis van branche, toepassing of vervuiling. De meest voorkomende manier is chemisch reinigen.

Een reiniging van hydraulische-, industriële- of luchtfilters levert met de ultrasoonbaden van Djaky.com gegarandeerd het beste resultaat! Onze ultrasoonbaden hebben doorgaans meer ultrasoon vermogen per liter, een dikkere ultrasoontank, een stabiele thermostaat en veel meer.

Bekijk alle geschikte tafelmodellen

3. Wat heb ik nodig

Welke ultrasoon reiniger is geschikt?

Er zijn verschillende soorten en merken ultrasoon reinigers te koop binnen de ultrasoonmarkt, waardoor het steeds moeilijker wordt om het overzicht te bewaren. Het belangrijkste bij het aankopen van een ultrasoon reiniger is het ultrasoon vermogen per liter. Daarnaast kunnen we kijken naar de gebruiksintensiteit van een ultrasoon reiniger. Binnen ons assortiment vind je verschillende merken, welke allemaal voldoen aan de belangrijkste criteria.

Om de juiste ultrasoon reiniger te kiezen bij jouw voorwerpen, kun je 70% van de hoogte van de interne afmeting pakken. Is deze hoogte hoger dan het te reinigen voorwerp, dan is de gekozen ultrasoon reiniger geschikt voor jouw reiniging.

4. Aandachtspunten

Waar moet je op letten?

Bij het reinigen van hydraulische-, industriële- of luchtfilters wordt doorgaans gebruik gemaakt van één van onderstaande ultrasoon vloeistoffen. Wanneer het te reinigen voorwerp aluminium bevat, dan kun je alleen gebruik maken van de Tickopur R33. Voor RVS filters zijn er meerdere vloeistoffen geschikt, waarbij Tickopur TR13 de meest gekozen is.

Wil je meer informatie over onze ultrasoon reinigingsvloeistof, de reinigingstijd, de dosering of anderszins? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Er is altijd een manier die het beste bij jouw wensen aansluit!

Wil je geen verrassingen achteraf?

Direct weten wat je van onze ultrasoon reinigers en vloeistoffen mag verwachten? Hoe je tot het beste resultaat kunt komen?

Laat één van onze specialisten vrijblijvend contact met jou opnemen. Op een door jou zelf gekozen dag en tijd!