Nieuwsoverzicht

Alles wat je moet weten

Djaky.com (handelsnaam van A.D. Jansen Zwolle B.V.)  is gespecialiseerd in professionele oplossingen, zoals ultrasoon reinigers, palletwagens en zandstraalcabines. De eerste ultrasoon reinigers werden begin jaren zeventig verkocht vanuit Zwolle, inmiddels heeft Djaky.com een eigen merk en biedt het een ruim assortiment kwaliteit ultrasoon reinigers en ultrasoon vloeistoffen aan van gerenommeerde merken.
Djaky.com staat voor vertrouwen; door altijd een betrouwbare kwaliteit aan te bieden tegen de beste prijs; persoonlijk advies en een uitgebreid dienstenportfolio.

Vanaf vandaag voldoet DJAKY.com aan de eisen van WebwinkelKeur. We zijn erg trots op het feit dat ook wij dit keurmerk mogen dragen, omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze website benadrukt.

Bedankt A.D Jansen Zwolle B.V., Hallo Djaky.com

In 2020 zullen (online) ultrasoonaanbieders A.D. Jansen Zwolle B.V. & Ultrasoonshop verder gaan onder de handelsnaam…

A.D.-Jansen-Zwolle-B.V.-slaat-nieuwe-weg-in

Met het concept ‘Het beste voor jou. Altijd een oplossing’ slaat A.D. Jansen Zwolle B.V. een frisse, nieuwe weg in. De afgelopen maanden is er…

Samenwerking Ultrasoonshop & A.D. Jansen Zwolle B.V.

Ultrasoonshop en A.D. Jansen Zwolle B.V. gaan vanaf heden met elkaar samenwerken om het online kanaal voor ultrasoon reinigers en…