Inktpatronen & inkjet cartridges reinigen

Wat zijn de mogelijkheden?

Inktpatronen & inkjet cartridges

Heb je inktpatronen of inkjet cartridges die niet meer naar behoren werken? Wij kunnen je helpen. Binnen Djaky.com hebben wij alle producten te koop voor het oplossen van dit vraagstuk, van ultrasoon vloeistoffen tot ultrasoon reinigers.

Een oplossing voor het reinigen van een kleine cartridge of een grote inktpatroon, bij ons vind je altijd wat je zoek. Wij denken graag actief met je mee, zodat je altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Wij hopen namelijk dat jij onze website, showroom of webshop verlaat met de juiste informatie, want kennis is belangrijk bij het ultrasoon reinigen van jouw voorwerpen.

1. De uitdaging

Wat zijn de aandachtspunten?

Ken je dat, wanneer je wilt printen maar je afdruk wordt gestreept en wazig? Vaak blijkt dat de inkt om de kop van de inktpatronen of inkjet cartridges is opgedroogd, waardoor deze niet meer het gewenste resultaat geeft. Ik gooide deze inktpatronen of inkjet cartridges vaak weg, totdat ik de oplossing gevonden had voor dit probleem. Ultrasoon reinigen!

In eerste instantie zal je denken dat het reinigen van een inktpatronen of inkjet cartridges gemakkelijk is, maar niets is minder waar! Het reinigen van een inktpatroon of inkjet cartridge is een nauwkeurig werkje. Het is belangrijk om de juiste ultrasoon vloeistof te gebruiken, maar je dient er ook voor te zorgen dat niet de gehele cartridge onder water komt te staan. Alleen de kop (uitvoergedeelte) is al voldoende om tot een goed resultaat te komen.

2. De verwijdering

Welke vloeistof ben ik nodig?

Begin je net met ultrasoon reinigen of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Wij hebben ultrasoon reinigers van merken zoals Sonorex, Branson, Emag, GeneralSonic en Cleanitex. Ben je opzoek naar een ultrasoon vloeistof voor het reinigen van inktpatronen of inkjet cartridges, dan kun je beste kiezen voor Tickopur R33 universeel reiniger.

Alle Tickopur ultrasoon vloeistoffen zijn biologisch afbreekbaar. De meest ideale dosering (bij gebruik van Tickopur R33) voor het reinigen van inktpatronen of inkjet cartridges is 3%, bij een temperatuur van ca. 50 graden Celsius. Over de reinigingstijd kunnen we je vooraf exact vertellen hoe lang deze is, omdat wij niet weten wat je voornemens bent te gaan reinigen.

Wil je exact weten wat je kunt verwachten en wat voor jou de beste samenstelling is van temperatuur, tijd en dosering? Laat ons dan vrijblijvend contact met jou opnemen. Je kunt zelf een dag en tijdslot kiezen, wel zo makkelijk toch?

3. De oplossing

Alles wat je nodig hebt op één plek!

Creëer je eigen oplossing eenvoudig bij jouw thuis met de ultrasoon oplossingen van Djaky.com Of je nu opzoek bent naar een professionele of hobbymatige ultrasoon oplossing, bij ons vind je altijd een product die precies in jouw plaatje past. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen in het aankoopproces? Laat je dan gerust vrijblijvend terug bellen, vraag een proefreiniging aan of kies een van de andere online keuzehulpen.

Direct een passende oplossing kiezen? Bekijk dan ons ruime assortiment aan ultrasoon oplossingen van merken als Sonorex, Branson, Emag, GeneralSonic en ons eigen merk Cleanitex. Naast de standaard ultrasoon oplossingen bieden we ook specifieke oplossingen aan voor medisch, dentaal en industrieel gebruik.

Wil jij ook alles uit deze reiniging halen?

Wil je de mogelijkheden weten of gewoon eens met ons sparren? Kom dan gerust bij ons langs in Zwolle.

Het is verstandig om vooraf een afspraak te maken, zodat er altijd een specialist beschikbaar is – +31(0)38 455 06 46.